BeSafe iZi Go autostoel groep 0+ lava grey, Lava Grey
 • Uitverkocht

  BeSafeiZi Go autostoel groep 0+ lava grey

  239.-139.-je bespaart 100.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  BeSafe iZi Go autostoel groep 0+ lava grey

  De BeSafe iZi Go is geschikt voor kinderen van 0 tot 1 jaar. De BeSafe iZi Go is veilig, comfortabel en handig, precies waar een autostoeltje aan moet voldoen. In mei 2016 heeft deze autostoel de topscore ''zeer goed'' in de ADAC/Stiftung Warentest ontvangen.

  Veiligheid
  Doordat de wanden van de BeSafe iZi Go gevuld zijn met EPS-materiaal bied de autostoel extra bescherming bij een zijwaartse aanrijding. De BeSafe iZi Go heeft een aanpasbare 5-punts veiligheidsgordel met brede gordelriemen voor optimale veiligheid.

  Installatie in de auto
  De BeSafe iZi Go bevestig je tegen de rijrichting in met een 3-punts veiligheidsgordel. Beschikt jouw auto over ISOfix? Dan is het goed om te weten dat er een ISOfix base verkrijgbaar is (niet inbegrepen).

  Comfort
  Het autostoeltje is voorzien van een schommelfunctie. Verder heeft het autostoeltje een eivormig design, zodat je baby comfortabel kan liggen. Het zitvlak groeit met je baby mee dankzij de uitneembare kussens. Het geïntegreerde zonnescherm houdt 80% van de UV-stralen tegen.

  Gebruiksgemak
  Met dank aan de ergonomische draaghendel kun jij de BeSafe iZi Go overal gemakkelijk mee naartoe nemen. De magneten in de gordels zorgen ervoor dat de gordels nooit in de weg zitten.

  Kenmerken
  - Past op diverse kinderwagens met optionele adapters
  - Inclusief een verwijderbare zitverkleiner
  - Inclusief een geïntegreerde zonnekap
  - Lichtgewicht
  - Ergonomische draaghendel
  - Makkelijk te installeren
  - Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties