Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Bert Visscher - Nee, dan lourdes (DVD)
 • Uitverkocht

  Bert Visscher - Nee, dan lourdes (DVD)

  16.9910.99je bespaart 6.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Bert Visscher - Nee, dan lourdes (DVD)

  Het lijkt dan toch door te gaan. Een nieuwe attractie in het dorp. Ondanks enkele bezwaarschriften en verzet van slager Scheltens, is de tijd van kneuterige dorpsgezelligheid met jaarlijks terugkerende evenementjes voorbij. Het moet groter, sneller en vooral moderner. In Parijs zijn toch ook geen schaapscheerderfeesten en in Rome hebben ze al jaren geen boerenboedeldagen meer. Disneyland trekt ook geen liefhebbers van oude volksdansen.
  Nee, hier werd groot gedacht en zie eens wat een toeloop. Misschien dat adviesbureau Hekkelstein, de Vries, Krombach, Tesseling, Jongejans openheid van zaken kan geven. Nee, niet om het plan er door te drukken, maar gewoon even om alle voordelen op een rijtje te zetten tijdens een goudeerlijke inspraakavond. Dat de oude stadskern moet verdwijnen en een stukje unieke natuur moet wijken, mag natuurlijk geen afbreuk doen aan de saamhorigheid en burenliefde in het dorp. Maar men moet nou eenmaal mee met de tijd. Want laten we wel zijn; zij die hun klederdracht niet af durven gooien zullen eeuwig aardappelschillend verstoten blijven van verlichtend plezier.
  Extra's:

  The making of

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreCabaret
  Speelduur110
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  OndertitelingNederlands voor doven en slecht horenden
  GeluidDolby Digital 2.0
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand