BERG Favorit Levels trampoline Ø430 cm

  919.-

  BERG Favorit Levels trampoline Ø430 cm

  Krijg je geen genoeg van het springen? Geen probleem! De BERG Favorit trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier. Met veel aandacht en zorg is de BERG Favorit trampoline ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

  Afmetingen
  - Totale afmeting: Ø430 cm
  - Instaphoogte: 90 cm
  - Hoogte trampoline: 270 cm
  - Hoogte veiligheidsnet: 180 cm
  - Beschermrand: 380 mm breed en 10/20 mm dik

  Het springdoek
  Het ronde springdoek is gemaakt van sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.

  De springmat
  De BERG Levels trampoline heeft een springmat met een speciale opdruk. De felle kleuren op het springdoek en de spelballen geven de trampoline een speelse uitstraling.
  BERG heeft drie unieke spelballen ontwikkeld met ieder hun eigen individuele print. Deze drie spelballen zorgen ervoor dat je eindeloos nieuwe spellen kunt creëren. Ze zijn gemaakt van waterafstotend gesloten celschuim en zijn gebruiksvriendelijk. Meer informatie hierover is te lezen in het PDF bestand.

  Goldspring Solo
  De Favorit heeft Goldspring Solo veren. Deze zijn langer dan de veren op de Talent trampolinelijn. Hierdoor zijn de veren ook flexibeler. Deze veren zijn van binnen en van buiten met een degelijke roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd.

  Hoge trampoline
  Wanneer je liever geen gat graaft in je tuin, is een hoge trampoline een goede keuze. Een hoge trampoline is eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Een hoge trampoline is daarnaast goed zichtbaar in je tuin.

  De ronde vorm
  Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt. Op het middelpunt kan je ook het lekkerste springen op een ronde trampoline. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.

  Frame
  Het frame van de Favorit bestaat uit dikke buizen met een grote diameter. Daardoor heeft de Favorit trampoline een lange levensduur. Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag. Het frame is gemakkelijk te assembleren.

  De beschermrand
  De beschermrand van een Favorit is voorzien van een stevige schuimlaag over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De beschermrand geeft een beschermende overlap van de padding over de veren.

  Safety Net Comfort
  Het Safety Net Comfort is een veilig net door de zelfsluitende ingang met herkenbare bies. De palen van het net kunnen gemakkelijk worden bevestigd op het frame van de trampoline (Regular of InGround). Deze palen hebben rondom dik schuim voor extra veiligheid. Het net is gemakkelijk te assembleren.
  lees meer

  Specificaties

  Model trampolineRond
  Afmeting (cm)Ø430
  KleurGrijs
  Gemiddelde montagetijd (min)90
  Max. draaggewicht (kg)150
  Incl. veiligheidsnet
  Incl. ladder
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat