overzicht
BePureHome fotolijst Shift (40x30 cm), Zwart
 • Uitverkocht

  BePureHomefotolijst Shift (40x30 cm)

  12.95
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle woonaccessoires

  BePureHome fotolijst Shift (40x30 cm)

  Met deze fotolijst Shift van het merk BePureHome geef je jouw meest waardevolle foto's een mooie plek in huis. De lijst heeft een zwarte houten rand en is 40x30 cm. Het is ook leuk om er een poster of een kaart in te doen!

  - Afmetingen (lxb): 40x30 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.5(2 reviews)
  Meest recent

  Blij mee

  Eigenlijk precies hoe ik ze wilde hebben , foto’s kleiner besteld als de lijsten . Zo zie je de kleur van de muur , geeft leuk effect . Haakjes aan de achterkant zitten niet op gelijke hoogte wat het lastiger maakt ze recht op te hangen

  1 persoon vond dit nuttig

  Miskoop

  Wat een enorme miskoop en verkeerde informatie. Allereerst de maat. 40x30, een fotolijst, dan mag je er wel van uit gaan dat dat de maat is van de binnenkant. Je hebt een foto/poster. Deze maat hou je aan en zoek je een lijst voor. 40x30 zijn de buitenmaten (??). Wat maakt nou de buitenmaat uit. Als je deze al aangeeft, geef dan ook de maat van de lijst en binnenkant aan. Enorm dom. Dan lijkt de foto alsof er een wit/beige papier bij zit mocht je foto een paar cm afwijken. Dit is niet zo. De achterkant is transparant. En het mini ophangsysteem wat je ziet op de foto (touwtje in een omgekeerde v) zit er niet bij. Er zitten aan weerszijden (lange kant) van de lijst aan de achterkant een gat om aan een spijker te hangen. Geen touw oid.

  4 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand