overzicht
BePureHome decoratie dienblad (33x34 cm), Goud

  BePureHomedecoratie dienblad (33x34 cm)

  39.95
  1 review
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  BePureHome decoratie dienblad (33x34 cm)

  Dit decoratie dienblad met spiegel van BePureHome geeft een stijlvolle twist aan het interieur. Het glas geeft een mooi effect en de gouden afwerking maakt het plaatje compleet. Presenteer jouw favoriete items op dit  dienblad en geef hem een mooi plekje in huis.

  - Afmeting (dxbxh): 33x34x8 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Wauw !!

  Wauw! Wat een eyecatcher is dit gouden dienblad. Het staat super mooi in mijn interieur en ik krijg er gave reacties op! Elke dag als ik mijn woonkamer binnenkom valt mijn oog direct op het dienblad!

  toegevoegd aan winkelmand