Bepanthen eczeem crème 50 gram, 69

  Bepantheneczeem crème 50 gram

  18.49
  69
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bepanthen eczeem crème 50 gram

  Eczeem is een verzamelnaam van allerlei aandoeningen die rode, jeukende uitslag tot gevolg hebben. Kortgezegd is eczeem een ontsteking van de bovenste huidlagen met als gevolg jeuk, roodheid en zwelling. Bij elke vorm van eczeem kan een verdikking en verharding van de huid ontstaan door wrijven en krabben. Eczeem komt voor bij alle leeftijden: van baby’s tot kinderen, van volwassenen tot oudere mensen.
  Verlicht effectief jeuk en roodheid

  Het is belangrijk om de vicieuze cirkel van jeuk en krabben bij eczeem of een allergische reactie te doorbreken. Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem. Daarnaast ondersteunt Bepanthen Eczeem Crème het huidherstel bij huidirritaties, zoals eczeem of een allergische reactie. Vochtregulerende stoffen zoals glycerine hydrateren de huid en de speciale lamellaire-lipiden technologie herstelt de huidbarrière tussen eczeemuitbraken door.

  Bepanthen Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel.

  Voordelen:
  Verlicht jeuk en roodheid.
  Herstelt de huid*
  Zonder parfum, conserveermiddelen, cortisonen (geen hormonen) en parabenen.
  Smeert makkelijk uit, trekt snel in.
  *Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

  Bepanthen Eczeem Crème is een cortisonenvrije formule die jeuk en rode huid, veroorzaakt door huidirritaties van de intacte huid, verlicht bij kinderen en volwassenen. Dergelijke huidirritaties treden op als gevolg van droge huid, atopische ontsteking van de huid, eczeem en bij allergische reacties. Aanbrengen naar behoefte op de intacte, geïrriteerde huid. Lees de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.