Belloya jurk, Bruin/khaki
 • Uitverkocht

  Belloyajurk

  119.99
  3 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames jurk van Belloya, uitgevoerd in een soepele kwaliteit met stretch en all over print. Het gevoerde model is voorzien van een ronde hals met goudkleurige bies, een druppelvormige uitsnede met knoopsluiting aan de achterkant en 3/4 mouwen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(3 reviews)

  mooi vallende jurk van fijne stof

  Ik heb deze jurk gekocht door de leuke print. Het is weer eens iets anders dan een effen jurkje. Deze jurk is gemaakt van een mooie dunne stof, soort crepe waardoor hij heerlijk licht is en soepel om het lijf valt. Dit komt ook door de ingenaaide viscose binnenjurk die overigens alleen om het lijf zit en niet bij de armen. Het gouden randje bij de nek maakt hem helemaal af. Ik draag hem met een dunne zwarte panty en mijn groene enkellaarzen. Hij kan met veel kleuren worden gedragen met bv een vest of jasje eroverheen. Zoals creme/room, cognac, groen, zwart en taupe. Lengte valt bij mij op de knie en ik ben 1.71 lang. perfect dus.

  Mooie jurk

  Bij mij viel de jurk erg goed. Krijg veel complimenten als ik hem draag. De maat is goed. Kleuren zijn mooi helder, en dat hele dunne gouden biesje aan de kraag is best mooi. De lengte is net boven de knie, ik ben 1.70 cm en heb zware borsten wat dit jurkje verdoezeld Ik draag deze jurk erg vaak met een dikke kous en bruine korte laarsjes, of met een zwarte panty en zwart hakken.

  wat een tegenvaller

  wat een prachtige jurk, dacht ik toen ik de foto zag. meteen besteld, maar wat een tegenvaller....hij viel als een zak om mijn lichaam. er zit totaal geen vorm in en de print was erg oubollig in real life...de maat valt goed, maar deze ging snel retour!

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale