Belle & Sebastiaan 1-3 (DVD)
 • -16%

  Belle & Sebastiaan 1-3 (DVD)

  23.9919.99je bespaart 4.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Belle & Sebastiaan 1-3 (DVD)

  Belle & Sebastiaan: In de Alpen, waar de sneeuw ongerept is, de berggeiten van rots naar rots springen en de bergtoppen de wolken raken, woont de jonge Sebastiaan in een vredig dorpje, net voor de inval van de Duitsers. Op een dag komt Sebastiaan oog in oog te staan met een wilde hond. Hij noemt haar Belle. Een diepe vriendschap bloeit. Maar de dorpelingen verdenken Belle ervan de schapen te doden. Dus gaan ze op jacht… Ondertussen zorgt de bezetter voor beroering in het dorp en verweven heel wat verhalen zich met dat van Belle en Sebastiaan…

  Belle & Sebastiaan - Het avontuur gaat verder: September 1945. Sebastiaan is inmiddels tien jaar oud. Samen met Belle wacht hij ongeduldig op de terugkeer van Angelina….
  Maar het vliegtuig waarin ze zat, is midden in de Alpenwouden neergestort. De jongen en zijn hond moeten talloze gevaren trotseren, zware beproevingen doorstaan en een groot geheim ontsluieren….

  Belle & Sebastiaan 3: We zijn twee jaar later. Sebastiaan is een puber geworden en Belle een mama van drie schattige puppy's. Pierre en Angelina gaan trouwen en dromen van een nieuw leven elders, tot ergernis van Sebastiaan die weigert zijn berg te verlaten. Wanneer Joseph, het ex-baasje van Belle, weer opduikt om de hond op te eisen, voelt Sebastiaan een vreselijke dreiging. Hij moet meer dan ooit alles op alles zetten om zijn vriend en haar kleintjes te beschermen.
  lees meer

  Specificaties