Beko WTV9760CSB wasmachine
 • -10%
 • Sale

  Beko WTV9760CSB wasmachine

  Beko wasmachine WTV9760CSB
  De WTV9760CSB is een A+++(-10%) energiezuinige wasmachine met een capaciteit van 9 kilo. Het AquaWave patroon in de trommel zorgt voor een zachte behandeling van de kleding. Met zijn ProSmart Inverter Motor is de wasmachine stil en duurzaam en heeft 10 jaar garantie. De wasmachine heeft 15 vooraf ingestelde wasprogramma’s  zodat je het programma altijd precies kan instellen voor jouw wasgoed. Er is bijvoorbeeld een functie voor wollen kleding en een programma dat zorgt dat de was snel schoon is.

  Autodose
  Maar dan zijn we er nog niet, de WTV9760CSB is onder andere voorzien van Autodose, een automatisch wasmiddel doseersysteem waarbij je tot wel 24 wasbeurten kunt wassen.

  Steamcure
  De Steamcure functie zorgt door de toevoeging van stoom tijdens een programma zodat die mooie overhemden er kreukvrij uitkomen. Bijkomend voordeel is dat door de stoomfunctie hardnekkige vlekken worden verwijderd.

  Homewhiz
  Afsluitend beschikt de WTV9760CSB over Homewhiz, verbind de machine met de app op de jouw telefoon of tablet (bluetooth) en download extra wasprogramma’s zoals een speciaal gordijn programma of bedien de machine op afstand.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie