Beko WTV8745XDOSW1 wasmachine
 • uitverkocht

  Beko WTV8745XDOSW1 wasmachine

  499.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Goed uit de test

  Goed uit de test

  van Kieskeurig in 2021.https://www.kieskeurig.nl/wasmachinetest

  Beko WTV8745XDOSW1 wasmachine

  Deze vrijstaande Beko WTV8745XDOSW1 voorlader wasmachine heeft een vulcapaciteit van 8 kg. Genoeg ruimte voor een middel groot huishouden! Het apparaat beschikt over een krachtige ProSmart™-invertermotor, AutoDose-technologie en een ruim aanbod van uiteenlopende wasprogramma’s. Daarnaast is de wasmachine zuinig in zijn verbruik, per cyclus wordt er 37 liter water gebruikt en per 100 wasbeurten verbruikt hij 47 kWh. Daardoor valt hij in de energie-efficiëntieklasse A!

  Automatische dosering
  Met de AutoDose-technologie gebruik je niet meer wasmiddel dan nodig. De wasmachine detecteert naast de hoeveelheid was ook de vuilgraad en past de hoeveelheid wasmiddel hier op aan. Je vult de wasmiddellade eens in de maand aan en de AutoDose-technologie doet de rest van het werk! Hierdoor wordt er aanzienlijk bespaard op wasmiddel, water, tijd en energie.

  ProSmart™-invertermotor
  Een borstelloze motor slijt minder snel én is beter voor je energierekening. Gelukkig beschikt deze Beko wasmachine over een ProSmart™-invertermotor. Deze krachtige motor is energiezuinig, maakt weinig lawaai en is duurzaam. Dankzij het hoge toerental van 1400 rpm hoef je de was daarna minder lang te drogen vanwege zijn krachtige motor.

  De beste zorg voor je kleding
  Iedereen wil de beste zorg voor zijn kleding tijdens het wassen. De wasmachine beschikt over 15 wasprogramma’s die zorgvuldig zijn ingesteld om de beste zorg voor je kleding te bieden. Zo kun je een vlek behandelen met het StainExpert-technologie. Met behulp van het StainExpert-programma verwijder je 24 soorten vlekken zonder gebruik te maken van voorbehandeling.

  Binnen no-time klaar
  Heb je haast maar wil je toch nog snel een wasje doen? Met de Xpress functie heb je 2 kg aan was binnen 14 minuten schoon. Een volle lading was je binnen 28 minuten met het Daily Xpress-programma. Genoeg keuze dus!

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De Beko wasmachine beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma tot 24 uur uit te stellen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBeko
  FabriekstypeWTV8745XDOSW1
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)8
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.