Beko WTV81483CSB wasmachine

  BekoWTV81483CSB wasmachine

  368.89
  vandaag besteld, morgen in huis

  Beko WTV81483CSB wasmachine

  Beko WTV81483CSB wasmachine met A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van maar liefst 8 kg. Deze Beko ProSmart wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor. Op deze motor krijg je 10 jaar garantie. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling. De ProSmart Inverter Motor verlengt de levensduur van jouw wasmachine.

  De vulopening bedraagt maar liefst 34 cm. En op de digitale display is onder andere een startuitstel functie en resttijdindicatie af te lezen. Voor het wassen kun je kiezen uit in totaal 15 programma's onder andere katoen en synthetische was, maar de machine heeft ook een speciaal programma voor donker gekleurd wasgoed, en Hygiene+. Met 24-uurs startuitstel kun je de was laten draaien op een door jou gekozen tijdstip. Verder heeft de Beko WTV81483CSB de beschikking over een automatisch watercontrole systeem - dwz de waslading kan variëren in grootte en type. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat. Ook is deze machine voorzien van een Hi-tech verwarmingselement die dankzij een nikkel metalen bekleding wel tot 100 keer langer meegaat. Verder kan er een kinderbeveiliging geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. In wit uitgevoerd. 

  High-Tech verwarmingselement 
  Het High-Tech verwarmingselement waarover de WTV81483LMB2 beschikt heeft als voordeel dat er geen kalkaanslag op ontstaat.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie