Beko WTV77122BW1 wasmachine
 • witgoeddeal
 • -6%

  BekoWTV77122BW1 wasmachine

  299.-279.-je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  witgoeddeal

  witgoeddeal

  profiteer t/m 7 maart van extra hoge korting op wassen & drogen. OP=OP de korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Beko WTV77122BW1 wasmachine

  De Beko WTV77122BW1 is een 7 kg wasmachine met een energiezuinige motor. Beschikt over een aparte functie voor het reinigen van de trommel en startuitstel.

  Volle lading wassen in 28 minuten
  Als je het gevoel hebt dat het eeuwen duurt voordat je wasmachine klaar is, probeer dan het Daily Xpress-programma. Met Daily Xpress was je een volle lading wasgoed in 28 minuten op 30 °C. De was is al klaar voordat je lievelingsprogramma van 30 minuten is afgelopen.

  ProSmart Inverter-motor
  De energiezuinige ProSmart Inverter-motor maakt minder lawaai dankzij een variabele, wrijvingsloze werking van de motor. Hierdoor word je niet gestoord door het droogproces. De ProSmart Inverter-motor bespaart 50% meer energie en is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine. Bovendien heb je met de Beko ProSmart Inverter-motor ook nog eens 10 jaar garantie op de motor.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie