Beko WTV 7712 BLS 1 wasmachine
 • witgoeddeal
 • -9%

  BekoWTV 7712 BLS 1 wasmachine

  329.-299.-je bespaart 30.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  witgoeddeal

  witgoeddeal

  profiteer t/m 7 maart van extra hoge korting op wassen & drogen. OP=OP de korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Beko WTV 7712 BLS 1 wasmachine

  ProSmart-invertermotor: Uiterst efficiënt, duurzaam en stil
  Maak je je zorgen over je energierekening of kijk je bij elke wasbeurt met een angstig oog naar de energiemeter? Niet nodig. Dankzij het borstelloze motorontwerp is ProSmart energiezuinig, stiller en duurzamer. Zo haal je alles uit je wasmachine, zonder aanslag op je maandbudget of je gemoedsrust.

  SteamCure: Vlekkenbehandeling met stoom
  Geef het maar toe - je voelt je verplicht om wasgoed voor te behandelen zodra je een vlek ziet. SteamCure-technologie knapt dat klusje voor je op door voor het wassen de vlek met stoom te bewerken, waardoor het vuil zachter wordt en gemakkelijker te verwijderen is. Je wasgoed kreukt ook minder, dus zet je strijkbout maar weg. Je hoeft nu voor en na het wassen minder te doen!

  StainExpert-programma: Vlekkeloze reiniging van 24 soorten vlekken

  Zet de witte azijn, het citroensap en het afwasmiddel maar weg. Die horen in de keuken thuis. Voor al je kleding met vlekken is er het

  StainExpert-programma. Of het nu koffie, ketchup, chocola, make-up of bloed is, StainExpert verwijdert 24 verschillende soorten vlekken zonder voorbehandeling.
  Xpress superkort 14 minuten-programma
  2 kg schone was in 14 minuten Niet alle kleding heeft een intensieve wasbeurt nodig. Soms is een snel wasje voldoende. Met het superkorte Xpress-programma was je tot 2 kg wasgoed in 14 minuten. 2 kg klinkt misschien niet veel, maar dat zijn bijvoorbeeld 20 T-shirts! Dat is meer dan genoeg om de deur uit te kunnen gaan.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie