Beko WTE11744XDOS wasmachine
 • uitverkocht

  BekoWTE11744XDOS wasmachine

  359.-443.13je bespaart 84.13
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Let op!

  Let op!

  bij dit artikel is het oude energielabel van kracht.

  Beko WTE11744XDOS wasmachine

  Deze Beko WTV11744XDOS ProSmart wasmachine met een wascapaciteit van 11 kg wasgoed en een energielabel A+++ (-20%) is van alle gemakken voorzien. Je hoeft zelfs niet eens elke keer wasmiddel toe te voegen. Deze machine is voorzien van AutoDosing dit systeem bepaalt hoeveel wasmiddel de was nodig heeft. Gemak dient de mens nietwaar, je hoeft alleen zo nu en dan het reservoir even bij te vullen. En mocht je je was uit willen stellen, dat kan met startuitstel, en je kan op het display zien hoelang het nog duurt tot je was klaar is. Deze Beko ProSmart wasmachine heeft een ProSmart Inverter Motor. Op deze motor krijg je 10 jaar garantie. De ProSmart motor is 50% meer energiebesparend, is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine en bevat een uniek en gepatenteerd detectie systeem voor ongelijke verdeling. De ProSmart Inverter Motor verlengt de levensduur van jouw wasmachine.

  Met 16 programma's waaronder o.a:  het Lingerie, DailyXpress, Hygiëne+  programma, wolprogramma en Mix40. En niet te vergeten het speciale vlekkenprogramma StainExpert. Dit programma gebaseerd op de ProSmart™ Inverter-technologie, biedt verschillende wastemperaturen, een reeks wastijden en speciale inweekfasen om de optimale omstandigheden te leveren voor het verwijderen van 24 verschillende soorten vlekken. Hoezo een vlek,  Je hebt toch de hulp van de Beko StainExpert. De speciale AquaWave technologie trommel biedt zachte en effectieve wasvoorwaarden voor al jouw wasgoed zodat ze langer meegaan. Ook beschikt deze wasmachine een Nachtstand of Trommelreiniging. En een kinderbeveiliging en een automatisch watercontrole systeem behoren tot de uitrusting.

  Daily Express
  Met Daily Xpress kun je je was doen in minder dan een half uur! : De Daily Xpress functie op deze Beko WTV11744XDOS kan in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C.

  Wolprogramma 
  Dit wasprogramma is speciaal bedoeld om wollen kledingstukken een touch-up te geven door de vezels in het wol op te schudden.

  Mix 40 
  Dit programma biedt je de mogelijkheid om wasgoed te wassen zonder dat je een onderscheid hoeft te maken tussen synthetisch en katoen.

  Automatische watercontrole systeem 
  De waslading kan variëren in grootte en type. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat.

  Kinderbeveiliging
  De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBeko
  FabriekstypeWTE11744XDOS
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA+++ -20%
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)11
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.