Beko RSSA290M33XBN koelkast, Zilver
 • korting
  Korting tot 17%

  Korting tot 17%

  op geselecteerde Beko apparaten. Deze actie is geldig t/m 18 april 2021. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  Beko RSSA290M33XBN koelkast

  De ruime Beko RSSA 290 M33X koelkast met roestvrijstalen afwerking biedt alle plaats aan uw etenswaren. Deze stijlvolle koelkast uit de F -efficiëntieklasse heeft een praktische inrichting. U heeft onder meer vijf deurvakken, vijf verstelbare leggers, een groentenla en een flessenrek tot uw beschikking. Dankzij de binnenverlichting vindt u eenvoudig wat u zoekt en de deur is omkeerbaar voor gebruiksgemak op maat. De Beko RSSA 290 M33X maakt het u makkelijk.Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën.

  Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met het Silver systeem, wat een speciale binnenbekleding is van het interieur, voorkomt de groei van micro-organismen en bacteriën.
  lees meer

  Specificaties

  Anti-bacteriaGeluidsniveau (dB)Garantie