overzicht
Beko RFNE270K21W vrieskast

  BekoRFNE270K21W vrieskast

  399.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Beko RFNE270K21W vrieskast

  Beko RFNE270K21W vrieskast met energieklasse A+, een vriesruimte van 214 liter. Deze Beko vrieskast is zeer geschikt, dankzij de Freezer Guard functie, om in een koude ruimte te plaatsen, de minimum omgevingstemparatuur mag wel -15ºC bedragen! Uiteraard functioneert hij ook uitstekend bij hogere temperaturen. Ook is hij voorzien van een snelvriescompartiment en NoFrost. De RFNE270K21W heeft 4 doorzichtige lades en 2 opbergvakken met klapdeuren. Het invriesvermogen is 16 kg per 24 uur en de bewaartijd bij stroomuitval is 18 uur. Bij een blijvende openstaande deur geeft de vriezer een alarmsignaal af.  Kleur wit.
   
  NoFrost
  Bij een gewone vrieskast wordt de warmte onttrokken aan de vriesruimte, maar niet het vocht dat zich in die lucht bevindt. In het vriesgedeelte ontstaat daardoor rijpvorming, ofwel ijsafzetting. Bij een vriezer met NoFrost wordt de lucht met vocht en al uit het vriesdeel gezogen. De lucht wordt gekoeld en het vocht wordt als ijs vastgehouden door de verdamper. Deze wordt regelmatig volautomatisch ontdooid waarbij het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht weer terug in de kast.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand