Beko RDSA240K20XP koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  BekoRDSA240K20XP koelvriescombinatie

  289.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beko RDSA240K20XP koelvriescombinatie

  Beko RDSA240K20XP superzuinige ruime koelvriescombinatie met energieklasse A+, een koelruimte van 177 liter en een vriesvak van 46 liter. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie.  De RDSA240K20XP heeft onder andere , 3 verstelbare legplateaus (en 1 boven de groentelade) en een groentelade. Verder met een bewaartijd bij stroomuitval van 16 uur en een invriesvermogen van 4.0 kg per 24 uur. Ook is de RDSA240K20XP voorzien van snelvriezen -  dat wil zeggen dat pas ingeladen voedsel sneller wordt ingevroren en biedt zo bescherming voor reeds ingevroren voedingsmiddelen. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over anti-bacteriële deurrubber bescherming en LED binnenverlichting.

  LED binnenverlichting
  Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie