overzicht
Beko RCSA240M30W Koel/vries combi, Wit
 • -8%

  BekoRCSA240M30W Koel/vries combi

  359.-329.-je bespaart 30.-
  vandaag besteld, maandag in huis
  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona

  Maak kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product!

  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona
  Met deze actie maak je kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product.

  Hoe werkt de actie?
  Ga naar www.mybeko.nl/barcelona-actie en vul het registratieformulier in, doe dit uiterlijk voor 11 januari 2020! Deze actieperiode loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

  Ga naar de actievoorwaarden >

  Beko RCSA240M30W Koel/vries combi

  Beko RCSA240M30W koelvriescombinatie.Een goed werkende koelvriescombinatie mag in een modern huishouden niet ontbreken. De stijlvol vormgegeven, energiezuinige en betaalbare Beko RCSA240M30W is een perfecte aanwinst wanneer je altijd op praktische wijze wilt kunnen beschikken over een modern apparaat dat al je levensmiddelen goed gekoeld, ingevroren, vers en op smaak houdt. Deze hoogwaardige combi van een topleverancier zorgt voor jarenlang probleemloos gebruikersgemak.

  Met de vrijstaande Beko RCSA240M30W kies je dan ook voor uitermate functionele koelvriescombinatie. De koelruimte van 142 liter en de vriesruimte van 87 liter zorgen samen voor een aantrekkelijke totaalinhoud. De handige indeling met 3 vrieslades, een speciale groentelade, in hoogte verplaatsbare glazen platen, extra opbergruimte aan de binnenzijde van de deur en de functionele binnenverlichting maken van dit model een onmisbaar onderdeel van je keukenapparatuur.Naast het praktische gebruikersgemak kun je bij deze koel/vries combinatie ook nog eens rekenen op een fluisterstille werking en een laag energiegebruik. Wel zo comfortabel en voordelig. Bij een normaal gemiddeld gebruik, kost dit apparaat je zo'n 46 euro per jaar aan stroomkosten. Zo haal je een stuk praktische techniek in huis waaraan je op alle fronten jarenlang maximaal plezier kunt beleven.

  De innovatieve techniek, de duurzame constructie en de praktische inrichting zorgen ervoor dat je je wat koelen en vriezen betreft geen zorgen hoeft te maken. Al met al kies je met de Beko RCSA240M30W voor een zeer betrouwbare, scherp geprijsde koelvriescombinatie waarop je altijd kunt rekenen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaGeluidsniveau (dB)Garantie