overzicht
Beko GN163022S Amerikaanse koelkast, Zilver
 • Uitverkocht

  BekoGN163022S Amerikaanse koelkast

  619.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Amerikaanse koelkasten
  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona

  Maak kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product!

  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona
  Met deze actie maak je kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product.

  Hoe werkt de actie?
  Ga naar www.mybeko.nl/barcelona-actie en vul het registratieformulier in, doe dit uiterlijk voor 11 januari 2020! Deze actieperiode loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

  Ga naar de actievoorwaarden >

  Beko GN163022S Amerikaanse koelkast

  De Beko GN 163022 S is een Amerikaanse koelkast met 558 liter inhoud: 368 liter in het koelgedeelte en 190 liter in het vriesdeel. De koelkast heeft een RVS-look, dit is geen echt RVS maar licht grijs mat plaat materiaal. De NoFrost-techniek voorkomt condens- en ijsvorming in het koel- en vriesgedeelte. Hierdoor hoef je deze koelkast niet handmatig te ontdooien en dat scheelt een hoop werk. Dankzij het Active Dual Cooling-systeem kun je de temperatuur in het koel- en het vriesgedeelte apart regelen. De vochtigheid in beide delen zal hierdoor ook optimaal blijven. De antibacteriële binnenlaag en het geurfilter zorgen ervoor dat nare luchtjes en onzichtbare viezigheid uit deze koelkast geweerd worden of verdwijnen. De Beko GN 163022 S behoort tot de zuinige energieklasse A+.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie