Beko GN162430P Amerikaanse koelkast, Zwart
 • Uitverkocht

  BekoGN162430P Amerikaanse koelkast

  1145.-897.21je bespaart 247.79
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beko GN162430P Amerikaanse koelkast

  Beko GN162430P Amerikaanse koelkast met energieklasse A++, een koelruimte van 368 liter en een vriesruimte van 176 liter. Deze Amerikaan is voorzien van Shock Freeze Compartimet, Active Fresh Blue Light, Actieve Ionisatie, Eco Fuzzy Function, een Actief geurfilter en LED verlichting. Ook heeft Beko GN162430P onder andere een water/ijs dispenser, een minibar, een flexibele indeling met 5 plateaus, 2 groenteladen, 5 vriesvakken, 2 vriesladen en een antibacteriële geurfilter. Tevens beschikt de Amerikaanse koelkast over NoFrost en een EverFresh groentelade hierin blijft je groente tot wel 30 dagen vers! Uitvoerd in glanzend zwart.

  Shock Freeze Compartiment
  Beko koelkasten met een Shock Freeze Compartiment zorgen ervoor dat de smaak en nutritieve waarde van jouw verse vis en vlees behouden blijft.

  Active Fresh Blue Light 
  Dankzij de Beko active fresh blue light technologie gaat de fotosynthese verder in de koelkast. Hierbij zorgt blauw licht ervoor dat de bewaartijd van vers fruit en groenten verlengt terwijl de natuurlijke smaken behouden blijven.

  Actieve ionisatie
  De actieve ionisator neutraliseert bacteriën, virussen en andere micro-ogranismen in de koelkast, om zo een antibacterieel effect te creëren.

  Eco-Fuzzy Function
  Wanneer de deuren van koelkast gedurende 6 uur niet geopend worden treed de Eco-Fuzzy functie in werking. Deze energiebeparende modus zorgt voor een lager energieverbruik en daarmee een gunstig effect heeft op het milieu.

  Actief geurfilter
  Filtert de circulerende lucht in de koelkast en elimineert de ongewenste geuren en bacteriën en houdt zo het voedsel langer vers.

  LED-verlichting
  Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

  NoFrost
  In een koelkast met een vriesgedeelte of een vriezer die beschikt over No Frost ontstaat geen rijpvorming en ijsafzetting. Het grote bijkomende voordeel is dat de koelkast of vriezer niet handmatig hoeft te ontdooien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie