Beko GN162320PT Amerikaanse koelkast, Zilver
 • Uitverkocht

  Beko GN162320PT Amerikaanse koelkast

  Beko GN162320PT Amerikaanse koelkast met energieklasse A+, een koelruimte van 368 liter en een vriesruimte van 155 liter. Deze Amerikaan is voorzien van Active Fresh Blue Light, Actieve Ionisatie, , een Actief geurfilter,  Actieve bescherming en LED verlichting. Ook heeft Beko GN162320PT onder andere een flexibele indeling met 5 plateaus, 3 groenteladen, 5 vriesvakken, 2 vriesladen en een antibacteriële geurfilter. Tevens beschikt de Amerikaanse koelkast over NeoFrost. En mocht zin hebben in een koud glas water of ijsklontjes in je drankje, hierin kan deze Amerikaan je dankzij de ingebouwde dispenser ook helpen. En denk eraan  - deze koelkast moet op de waterleiding worden aangesloten.

  Active Fresh Blue Light
  Gezondheidsfanaten zullen blij zijn te weten dat de Active Fresh Blue Light-technologie van Beko de intensiteit van vitamine C beschermt, evenals de smaak van je groeten en fruit. Het Active Fresh Blue Light™ in de groentelade van jouw koelkast helpt de fotosynthese van het fruit en de groente te laten voortduren, en dit betekent dat zij tot 30% beter behouden blijven.

  Actieve ionisatie
  De actieve ionisator neutraliseert bacteriën, virussen en andere micro-ogranismen in de koelkast, om zo een antibacterieel effect te creëren.

  Actief geurfilter
  Filtert de circulerende lucht in de koelkast en elimineert de ongewenste geuren en bacteriën en houdt zo het voedsel langer vers.

  Actieve bescherming
  Deurrubbers zijn vaak moeilijk te reinigen en zijn een perfecte omgeving voor de ontwikkeling van bacteriën. Dankzij anti-bacteriële bescherming in de deurrubbers blijven deze plaatsen hygiënisch.

  LED-verlichting
  Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

  NeoFrost
  In standaard koelkasten is er één ventilator die de lucht circuleert, zowel in het koel- als in het vriesgedeelte, wat geen van beide ten goede komt. Het vochtigheidsniveau van deze enkele luchtstroom is niet hoog genoeg voor het koelgedeelte en niet laag genoeg voor het vriesgedeelte. NeoFrost voorziet de beste koelcondities met een apart koelsysteem voor de twee compartimenten. Op deze manier blijven fruit en groenten vers en knapperig. In een koelkast met een vriesgedeelte of een vriezer die beschikt over Neo Frost ontstaat geen rijpvorming en ijsafzetting. Het grote bijkomende voordeel is dat de koelkast of vriezer niet handmatig hoeft te ontdooien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie