Beko GN1416221ZX Amerikaanse koelkast, Zilver
 • Uitverkocht

  BekoGN1416221ZX Amerikaanse koelkast

  1199.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beko GN1416221ZX Amerikaanse koelkast

  Beko GN1416221ZX Amerikaanse koelkast. Naast eindeloze ruimte voor jouw maaltijden, biedt deze Amerikaanse koelkast over de nieuwste vershoudsystemen. Nog mooier is dat je per zone je eigen temperatuur kan instellen. Daarbij is hij zuinig (A+) en heeft hij een vriezer met ijsmaker. De koeling heeft een inhoud van 376 liter en de vriezer heeft een inhoud van 165 liter. Met zijn grote inhoud is deze koelvriescombinatie ook uitstekend geschikt voor gezinnen.

  Met zijn bescheiden geluidsniveau van 43 dB kan je hem prima in een open keuken plaatsen. Omdat de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX flink groot is, heeft hij transportwieltjes aan de onderkant. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem moet verplaatsen. De koelkast wordt verlicht met LED verlichting en beschikt over een temperatuuralarm. Als de temperatuur niet klopt, weet je dat meteen. Liefhebbers van vers eten zitten met de Beko Amerikaanse koelkast GN1416221ZX helemaal goed. EverFresh zorgt ervoor dat groenten en fruit tot wel één maand goed kunnen blijven. ActiveFresh Blue Light zorgt er daarnaast voor dat het fotosynthese proces van de groenten en fruit langer blijft duren. Ze blijven daardoor veel langer goed.

  Met de MultiZone compartimenten van Beko wordt het nog mooier. MultiZone geeft je de mogelijkheid om per compartiment jouw eigen koel - of vriestemperatuur te kiezen. Zo kan je elke maaltijd bewaren zoals jij dat wil. De No Frost vriezer van de Beko heeft 6 transparante opberglades en een ijsmaker. Je hebt altijd genoeg ijs tijdens feestjes en etentjes. Deze koelvriescombinatie is een luxe oplossing voor je maaltijden én jezelf. Zowel de koeling als vriezer zijn voorzien van alle gemak, zoals temperatuur per zone, vershoudsystemen, snelvriezen en No Frost.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie