overzicht
Beko FSM89301GXS Beko inductiefornuis
 • Win reis

  BekoFSM89301GXS Beko inductiefornuis

  579.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Geld lenen kost geld
  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona

  Maak kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product!

  Maak kans op een reis naar Barcelona inclusief wedstrijd FC Barcelona
  Met deze actie maak je kans op een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen naar Barcelona inclusief wedstrijdtickets van FC Barcelona bij aankoop van een Beko product.

  Hoe werkt de actie?
  Ga naar www.mybeko.nl/barcelona-actie en vul het registratieformulier in, doe dit uiterlijk voor 11 januari 2020! Deze actieperiode loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

  Ga naar de actievoorwaarden >

  Beko FSM89301GXS Beko inductiefornuis

  Dit zwarte Beko FSM89301GXS inductiefornuis, met energieklaasse A,  heeft 4 kookzones en een 3-D hetelucht-oven met een inhoud van 72 liter. De oven heeft 8 verschillende bakprogramma’s, 5 schapposities, een grillvermogen van 2200 Watt, binnenverlichting en is zelfreinigend. Na gebruik maak je met de SteamShine functie de oven heel gemakkelijk schoon. Door een hydrolytische reinigingssyteem (stoom) hoef je zelf vrij weinig te doen. Nadat de reinigingsfunctie klaar is, zijn de etensresten ingeweekt en hoef je alleen nog maar de oven even schoon te vegen. De FSM89301GXS is namelijk uitermate geschikt voor huishoudens waar graag gekookt wordt en gebruikersgemak voorop staat.

  Aansluiten 
  Om dit elektrische fornuis correct aan te sluiten moet je beschikken over een 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Het fornuis wordt zonder stekker geleverd. Wij kunnen dit fornuis niet voor je aansluiten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

  Met o.a.:
  - 4 kookzone ’s
  - Pan detectie
  - Restwarmte-indicator
  - Kinderslot
  - Timer
  - Bediening: draaiknoppen, tiptoets
  - Ingebouwd display
  - LED
  - Automatische uitschakeling
  - Grillvermogen: 2200 Watt
  - Warmhoudfunctie
  - Maximale temperatuur oven: 250ºC
  - Netbelasing: 9700 Watt

  Afmetingen
  - Afmetingen (hxbxd) 85x60x60 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie

  toegevoegd aan winkelmand