Beko DIN48533 vaatwasser (inbouw)

  BekoDIN48533 vaatwasser (inbouw)

  499.-
  nog 8 op voorraad

  Beko DIN48533 vaatwasser (inbouw)

  De DIN48533 inbouw vaatwasser van Beko ruimt in korte tijd de vaat op. De ruime indeling is perfect tot 15 standaard couverts, die dankzij de stevige houders schoon, droog, en intact uit de vaatwasser tevoorschijn komen.

  Onder alle omstandigheden een schone vaat.
  De 6 geïntegreerde programma's bieden voor iedere gelegenheid de perfect schone oplossing.

  LEDspot
  Open je tijdens het programma wel eens de vaatwasser om te controleren of het programma al klaar is? Met de LEDspot brandt onder de vaatwasser een rood lichtje dat aangeeft of het programma al klaar is of niet. Zo hoef je meer tussendoor het programma te onderbreken!

  Auto programma
  Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke wascyclus het meest geschikt is.

  Bevuilingsgraad sensor
  De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

  WaterSafe+
  In geval van overlopen, sluit het WaterSafe+ systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af.

  TrayWash
  Iedereen heeft wel wat beters te doen dan het poetsen van ovenschalen en -rekken. Laat ons je de moeite besparen met TrayWash. Het hogedruk schoonmaakprogramma van TrayWash doet voor jou het zware werk van het schoonmaken van bakvormen. Vooruit nou, maak het beste van je nieuwe vrije tijd.

  ProSmart Inverter-motor
  Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Hij verspilt bijna niets door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is. Dat is een hele zorg minder. Getest door interne laboratoria.

  Fast+-functie
  Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller zijn. Dit kan je tot 70% van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. Getest door interne laboratoria.

  SelFit
  Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. Het is allemaal zo gemakkelijk en het werkt als in een droom. Prachtig toch!
  lees meer

  Specificaties

  MerkBeko
  FabriekstypeDIN48533
  Aantal couverts15
  EnergieklasseD
  DroogresultaatA
  Energieverbruik per 100 cycli (kWu)86
  Energieverbruik per jaar (kWh)241
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.