Beko DIN28433 vaatwasser (inbouw)

  Beko DIN28433 vaatwasser (inbouw)

  729.-

  Beko DIN28433 vaatwasser (inbouw)

  Met ruimte voor maar liefst 14 couverts kun je veel kwijt in de Beko DIN28433 inbouw vaatwasser. Het is een machine die volledig ingebouwd wordt in je keuken. Hiervoor voorzie je een nis van minimaal 82 cm hoog, 60 cm breed en 57 cm diep. De vaatwasser verbruikt per 100 cycli 85 kW en valt onder energieklasse D.

  LedSpot
  Vanzelfsprekend is het fantastisch wanneer je vaatwasser haast geruisloos is, maar hoe weet je dan of de vaat al klaar is? De LedSpot indicator zorgt voor een rood lichtje op de vloer zodat je altijd weet of de machine nog aan het draaien is. Zo moet je niet steeds controleren en de deur onnodig vaak open en dicht doen.

  SlidingFit
  Mocht je al eerder een inbouwvaatwasmachine hebben aangeschaft, maar paste de voorzetdeur niet goed op het voorpaneel? Dat maakt de afwerking slordig. Met het SlidingFit-mechanisme schuift de voorzetdeur over het frontpaneel wanneer je de deur opent. De plint wordt dan lager, waardoor je een langere voorzetdeur kunt nemen. Dat betekent een perfecte integratie in de keuken, zonder lelijke spleten.

  Stel de vaat uit
  De start van je een programma kan je uitstellen met 24 uur. Zo kan je een vaat laten draaien als jij op je werk bent, of gebruik maken van nachtstroom.De Beko is uitgerust met een halve beladingsfunctie en onder andere de volgende programma's:

  - Automatisch
  - Quick & Shine
  - Eco 
  - Kort, 30 minuten
  - Intensief
  lees meer

  Specificaties

  MerkBeko
  FabriekstypeDIN28433
  Aantal couverts14
  EnergieklasseD
  Energieverbruik per 100 cycli (kWu)85
  Waterverbruik per cyclus (l)9,5
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.