• uitverkocht

  Beko DIN28427 volledig geïntegreerde vaatwasser

  349.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Beko DIN28427 volledig geïntegreerde vaatwasser

  Deze DIN28427 inbouw vaatwasser is geschikt voor wie een hekel heeft aan afwassen, zijn aangekoekte schotels en pannen lang niet zo leuk als het etentje zelf. AquaIntense® – een speciale 'Intensieve zone' aan de rechterkant van de machine – levert vijfmaal betere schoonmaakprestaties* dankzij een arm die 180° draait en een waterdekking van 360° geeft die alle schotels en pannen glanzend schoonmaken. Dus ga maar rustig even zitten. Voorspoelen niet nodig. De vaatwasser heeft maar liefst 8 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. En met het Glas care functie glanzen je glazen mooi wanneer ze uit de vaatwasser komen. Dankzij de halve belading functie kun je met ook bij weinig vaat de machine gebruiken. Met bestekkorf voor 14 couverts in de onderkorf en deze zorgt samen met de neerklapbare bordenrekken voor extra flexibiliteit. Wanneer de vaatwasser in werking is brandt er een LED spot op de vloer. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen en niet te vergeten met het Innerclean programman kun je de vaatwasser zichzelf laten schoonmaken. Lekker gemakkelijk. En aan beveiliging is ook gedacht, in geval van overlopen, sluit het WaterSafe systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af. Ook een kinderbeveiliging behoort tot de standaard uitrusting van de DIN28427 vaatwasser.

  LEDSpot
  Deze Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet.

  SlideFit
  Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SlideFiit-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SlideFit geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. Het is allemaal zo gemakkelijk en het werkt als in een droom. Prachtig.

  Bevuilingsgraad sensor
  De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief voorfront geleverd
  lees meer

  Specificaties

  Geschikt voor Ikea keukenFactum keukensysteem
  WarmwateraansluitingKoud
  Materiaal kuipRoestvrijstaal (RVS)
  DroogsysteemActive ventilation
  Kastontwerp
  Soort bestekvoorzieningKorf
  Digitaal display
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)StartuitstelGarantie

  Reviews (16)

  algemene beoordeling
  (16 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.