overzicht
Beko DFN26220W/2 vaatwasser
 • Beste koop

  BekoDFN26220W/2 vaatwasser

  331.-
  7 reviews
  Wit
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beste koop

  Beste Koop januari 2019 Dit artikel heeft het predicaat Beste Koop gekregen van de Consumentenbond in de maand januari 2019.


  Beko DFN26220W/2 vaatwasser

  De Beko DFN26220W/2 vaatwasser beschikt over een energieklasse A++ en een energieverbruik van 266 kWh per jaar. En je kunt er tot 14 couverts tegelijk in afwassen.Wat uniek is aan deze vaatwasser is dat deze zowel een bestekmandje als een extra besteklade bovenin heeft. Genoeg ruimte dus voor je bestek. Daarnaast zorgen de 3 sproeiarmen voor een gelijkmatige verdeling van het water zodat zelfs de bakjes die helemaal achterin staan nog schoon worden. De Beko DFN26220W/2 beschikt over 6 verschillende programma`s die jouw vuile vaat in een een handomdraai weer glanzend en schoon aflevert. En met de Fast+-functie hoef je tijdens een feestje je gasten niet te laten op het tweede rondje drankjes en hapjes. Ben jij die aangekoekte schalen en pannen ook zo moe? Dan is hier de oplossing – met AquaIntense®, een speciale 'intensieve zone' aan de rechterkant van de vaatwasser. Door de 180° roterende arm en 360° roterende kop in de 'intensieve zone' zijn de prestaties in dat gedeelte tot vijf keer beter*. De hogere waterdruk in de onderkorf geeft een perfect schoon resultaat, zelfs bij zwaar vervuilde stukken, zoals opgedroogde resten in de ovenschotels. Je hoeft ook niets op voorhand af te spoelen. Zet je echt vuile vaat gewoon in de 'intensieve zone'. En voor de glans van je kostbare glazen hoef je niet meer bang te zijn dankzij Steam Gloss. Deze Beko SteamGloss vaatwasser droogt je glazen zonder verlies van glans. Je glazen zullen 23% meer glanzen met behulp van deze stoom technologie.

  Quick & Clean programma
  Quick & Clean, een uniek wasprogramma van Beko dat een uitzonderlijk wasresultaat verzekert, niet alleen voor licht bevuilde vaat maar ook voor normaal bevuilde pannen en kommen.

  Autoprogramma
  Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke wascyclus het meest geschikt is.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(7 reviews)
  Meest recent

  slecht

  na 2 jaar en paar maanden vaatwasser kunnen vervangen lekte via de pomp en zijkanten water reparatie kosten waren net zo duur als een nieuwe vaatwasser

  Kleur: RVS met antivingerprint

  Mooie vaatwasser!

  De vaatwasser ziet er prachtig uit! Hij wast de vaat prima schoon en droogt goed en je hoort hem bijna niet.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: RVS met antivingerprint

  Nooit meer Beko

  2015 een Beko vaatwasser gekocht nu 3 jaar verder 4 keer gerepareerd net buiten de garantie weer in storing. Mag nu de reparatie zelf betalen... nooit meer Beko.

  Super!!!

  De afwasmachine is zeker zijn geld waard!! Hij is erg stil en wast heel goed af!! Ook droogt hij de vaat goed droog.

  9 mensen vonden dit nuttig

  prima vaatwasser

  vaatwasser is stil en werkt prima vooral voor deze prijs, echt een aanrader!

  7 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: RVS met antivingerprint

  Nette vaatwasser

  Vaatwasser bevalt goed, maakt goed schoon en er is een ruime keus aan programma's. Korte programma's (30 en 15 minuten) maken goed schoon, drogen alleen niet. Bij het programma van 15 minuten wordt ook de vaatwastab niet volledig gebruikt. De lade voor het bestek is ook goed te vullen, waardoor het bestekbakje onderin uit de vaatwasser kan worden gehaald. Dat geeft weer meer ruimte voor grote pannen/borden. Kan niet anders dan de vaatwasser aanbevelen.

  10 mensen vonden dit nuttig

  Storing

  Na 8 maanden een storing met deze machine. Je moet wel rekening houden met ruim een week voordat deze wordt opgelost.Volgens mij hebben ze dat nog niet onder controle.. Knudde!

  7 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: RVS met antivingerprint

  toegevoegd aan winkelmand