Beko CSA240M21W koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  BekoCSA240M21W koelvriescombinatie

  319.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Beko CSA240M21W koelvriescombinatie

  Beko CSA 240M21W superzuinige ruime koelvriescombinatie met energieklasse A++, heeft een energieverbruik va 245 kWh/jaar, een koelruimte van 142 liter en een vriesruimte van 87 liter. De CSA 240M21W heeft onder andere een liggend flessenrek, 3 legplateaus (1 boven de groentelade) en een groentelade. In de vriesruimte vind je 3 transparante laden, zodat je zonder zoeken je product kunt vinden. Verder met een bewaartijd bij stroomuitval van 16 uur en een invriesvermogen van 3.5 kg per 24 uur. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over anti-bacteriële bescherming, LED binnenverlichting en automatische ontdooiing.

  LED binnenverlichting
  Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaGeluidsniveau (dB)Garantie