• uitverkocht

  Beeztees laserlampje Follow me classe i

  6.28je bespaart 1.11
  7.39Adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Beeztees laserlampje Follow me classe i

  Met het Beeztees Follow Me Laserlampje kun je jouw kat of kitten urenlang vermaken. Zo zal jouw kleine vriend continue achter dit felle lampje aan blijven gaan. Het lampje is vast te maken aan bijvoorbeeld jouw broek, zodat je het overal mee naartoe kan nemen. Het is een Klasse 1 product, zodat het zowel voor mens als dier veilig is. - Inclusief 3 batterijen

  Specificaties

  Multi: Soort huisdierKat
  KleurGrijs
  MerkBeeztees
  EAN8712695116233
  artikelnummer16759706

  Reviews (3)

  Algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  WannaGive Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help