Bee's Wax zakje Sandwich & Snack Kids (set van 2), Divers

  Bee's Waxzakje Sandwich & Snack Kids (set van 2)

  25.99
  met 1-2 werkdagen in huisverzending door Cookinglife

  Bee's Wax zakje Sandwich & Snack Kids (set van 2)

  Bee's Wax Zakje Sandwich & Snack Kids 2 Stuks

  Met de milieuvriendelijke bijenwaszakjes van Bee's Wax verpak en bewaar je jouw sandwiches en snacks op een duurzame manier! De zakjes zijn gemaakt van 100% organische materialen waaronder bijenwas en katoen. De zakjes zijn een duurzame vervanging voor plastic zakjes, huishoudfolie en aluminiumfolie. De zakjes zijn ideaal voor op school, onderweg en op kantoor! Daarnaast zijn ze tot een jaar herbruikbaar en compsteerbaar!

  Deze zakjes komen in twee maten met een leuke print van diertjes:

  • 18 x 18 cm
  • 23 x 18 cm
  Gebruik en reinigingsinstructie

  Het gebruik is simpel: Door de warmte van je handen kun je het zakje dichtvouwen en blijft het zijn vorm aanhouden. Houd verder de wrap weg bij warmte bronnen om het smelten van de wax te voorkomen. Dit geldt ook voor warme etenswaren. 


  Het reinigen van het zakje doe je met koud water en een alcohol vrije zeep. Door alcohol lost de natuurlijke coating namelijk op waardoor de wrap niet meer efficiënt is. Laat verder het bijenwaszakje aan de lucht drogen alvorens deze op te bergen. Als je deze instructies volgt kun je tot een jaar lang gebruik maken van jouw bijenwaszakje!  - Geen huishoud- en aluminiumfolie meer nodig
  - 100% organisch en plastic vrij
  - Handig voor onderweg, school en op kantoor
  - Tot een jaar herbruikbaar en composteerbaar
  - Met antibacteriële eigenschappen en makkelijk schoon te maken"\n
  lees meer

  Specificaties