Beddenreus lattenbodem Flexus 4200

  Beddenreuslattenbodem Flexus 4200

  87.12109.-je bespaart 21.88
  70x210
  met 5 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beddenreus lattenbodem Flexus 4200

  Met lattenbodem Flexus 4200 vlak kies je voor een beukenhouten lattenbodem van uitstekende kwaliteit en heerlijk slaapcomfort. Een lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je slaapt. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen.

  De Flexus 4200 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare en elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

  Meer over de bedbodem
  Deze niet-verstelbare bedbodem heeft 42 latten die voorzien zijn van overliggende, geveerde rubberen kappen. Met deze lattenbodem ervaar je vering over het gehele ligoppervlak en een soepele schouderzone. Daarnaast zorgt het schuifmechanisme bij de heupzone voor extra ondersteuning en comfort welke je zelf kunt instellen. Deze bedbodem biedt ondersteuning aan vrijwel elk type matras, namelijk: pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim en polyether. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo en is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

  Deze bedbodem blinkt uit in:
  • Extra ondersteuning en comfort bij heupzone
  • Soepele schouderzone
  • Flexibele ondersteuning dankzij schuifmechanisme
  • Vering over gehele ligoppervlak

  Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
  Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

  Levering & garantie
  Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert BeddenReus je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Beddenreus

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.