Beddenreus lattenbodem Flexus 4200

  Beddenreuslattenbodem Flexus 4200

  102.60114.-je bespaart 11.40
  80x200
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beddenreus lattenbodem Flexus 4200

  Met lattenbodem Flexus 4200 vlak kies je voor een beukenhouten lattenbodem van uitstekende kwaliteit en heerlijk slaapcomfort. Een lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je slaapt. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen.

  De Flexus 4200 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare en elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

  Meer over de bedbodem
  Deze niet-verstelbare bedbodem heeft 42 latten die voorzien zijn van overliggende, geveerde rubberen kappen. Met deze lattenbodem ervaar je vering over het gehele ligoppervlak en een soepele schouderzone. Daarnaast zorgt het schuifmechanisme bij de heupzone voor extra ondersteuning en comfort welke je zelf kunt instellen. Deze bedbodem biedt ondersteuning aan vrijwel elk type matras, namelijk: pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim en polyether. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo en is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

  Deze bedbodem blinkt uit in:
  • Extra ondersteuning en comfort bij heupzone
  • Soepele schouderzone
  • Flexibele ondersteuning dankzij schuifmechanisme
  • Vering over gehele ligoppervlak

  Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
  Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie