Beddenreus lattenbodem Flexus 2860

  Beddenreuslattenbodem Flexus 2860

  99.-
  70x210
  met 6 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beddenreus lattenbodem Flexus 2860

  Met lattenbodem Flexus 2860 vlak kies je voor een beukenhouten lattenbodem van uitstekende kwaliteit en heerlijk slaapcomfort. Een lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je slaapt. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen.

  De Flexus 2860 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare en elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

  Meer over de bedbodem
  Deze niet-verstelbare bedbodem heeft 28 latten die voorzien zijn van overliggende, geveerde rubberen kappen. Met deze lattenbodem ervaar je een vering over het gehele ligoppervlak en een soepele schouderzone. Daarnaast zorgt het schuifmechanisme bij de heupzone voor extra ondersteuning en comfort welke je zelf kunt instellen. Deze bedbodem biedt ondersteuning aan vrijwel elk type matras, namelijk: pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim en polyether. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo en is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

  Deze bedbodem blinkt uit in:
  • Extra ondersteuning en comfort bij heupzone
  • Soepele schouderzone
  • Geschikt voor elk type matras

  Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
  Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Beddenreus

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.