Beddenreus Flexus 2600

  Beddenreus Flexus 2600

  84.-
  80x200

  Beddenreus Flexus 2600

  Met lattenbodem Flexus 2600 vlak kies je voor een beukenhouten lattenbodem van uitstekende kwaliteit met heerlijk slaapcomfort. Een lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je slaapt. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen.

  De Flexus 2600 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

  Meer over de bedbodem
  Deze vlakke lattenbodem heeft 26 verende latten die met geveerde rubberen kappen zijn bevestigd aan het frame. Het schuifmechanisme bij de heupzone zorgt voor extra ondersteuning en comfort welke je zelf kunt instellen. Deze bedbodem biedt ondersteuning aan vrijwel elk type matras, namelijk: pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim en polyether. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo en is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

  Deze bedbodem blinkt uit in:
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Extra ondersteuning en comfort bij heupzone
  • Geschikt voor elk type matras

  Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
  Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

  Levering & garantie
  Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert BeddenReus je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.
  lees meer

  Specificaties

  Ligmaat lengte (cm)200
  Ligmaat breedte (cm)80
  MateriaalBEUKEN
  MerkBeddenreus
  Garantie2 jaar garantie
  EAN4250946310022
  artikelnummer16-226-518
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.