HEMA lakens

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Lakens van HEMA voor zomer en winter

Verkies jij lakens boven dekbedovertrekken? Dan kan het best lastig zijn je favoriete beddengoed te vinden. Gelukkig kun je voor je katoenen lakens bij HEMA terecht. Zo geniet jij van de ouderwetse eenvoud en ook van de flexibiliteit die lakens met zich meebrengen. Lakens zijn ideaal in zowel de zomer als de winter!

Het voordeel van lakens

Wanneer je in de zomer kunt slapen door de hitte ben je goed af met een laken. Je kunt je deken namelijk verwijderen, waardoor je enkel onder een laken slaapt. Zo kun je jezelf wel toedekken – je houdt er misschien niet van om onbedekt te slapen – maar het dunne katoenen laken brengt niet veel extra warmte met zich mee. Is het winter en heb je het koud? Je kunt gemakkelijk een extra wollen deken aan je beddengoed toevoegen. Leg het laken eronder en je hebt geen last van het gekriebel. Lakens houden bovendien je dekens schoon, waardoor je die minder vaak hoeft te wassen. Onderlakens hebben ook een groot voordeel: ze nemen een stuk minder ruimte in de kast in dan hoeslakens!

Katoenen lakens van HEMA

Je merkt het, reden genoeg om lakens van HEMA te kopen! Je kunt bij ons terecht voor een 2 persoons laken van HEMA of een HEMA 1 persoons laken. Hoewel lakens in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je vooral terecht bij HEMA voor een wit laken. Een HEMA wit laken voelt zacht aan, is op hoge temperaturen te wassen en te strijken en geeft je kamer een frisse uitstraling. Slaap jij ook graag lekker als vanouds onder een 1 of 2 persoons laken van HEMA? Dan kun je bij ons terecht voor een HEMA wit laken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.