HEMA kussenslopen

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

HEMA kussenslopen voor een heerlijke slaap

Bij HEMA ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar eenvoudige kussenslopen. Ze zijn heel comfortabel, waardoor je heerlijk zacht slaapt. De losse kussenslopen van HEMA nemen goed vocht op en zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze super lang meegaan.

Voor iedere slaper iets wils

HEMA heeft voor iedere slaper iets wils. Zo kun je kiezen uit een effen kussensloop in verschillende kleuren. Denk hierbij aan donkergrijs, lichtgrijs en groen. Vooral de witte kussenslopen van HEMA zijn erg populair. Dat is logisch, want wit past echt overal bij. Dat geldt natuurlijk ook voor de Hema kussensloop in grijs. Kussenslopen zijn er in veel soorten en maten. Een HEMA kussensloop heeft een 60x70 afmeting, wat in Nederland de meest voorkomende maat is. Hierdoor is de kans groot dat hij perfect om jouw kussen past.

Gemaakt van 100% katoen

Een HEMA kussensloop is gemaakt van 100% katoen. Katoen wordt veel gebruikt voor beddengoed, omdat het materiaal veel positieve eigenschappen heeft. Katoen is een ademende stof en neemt vocht goed op. Dat zorgt voor een comfortabele nachtrust. Daarnaast voelt katoen lekker koel aan, wat ideaal is in de zomermaanden. Ook de katoen satijn kussensloop van HEMA is terug te vinden bij wehkamp. Katoen satijn geeft de HEMA kussensloop in grijs een luxueuze uitstraling. Bij de katoen satijn kussensloop van HEMA wordt gebruikgemaakt van een speciale weeftechniek, waardoor de kussenslopen super zacht en glad aanvoelen.

Meerdere kussenslopen kopen

De losse kussenslopen van HEMA kunnen gewoon in de wasmachine tot 60 graden Celsius. Wel zo makkelijk! Het meest hygiënisch is om je beddengoed één keer per week te verschonen en te wassen. Maar je kunt de witte kussenslopen van HEMA natuurlijk ook vaker verwisselen, zodat je altijd kunt genieten van fris beddengoed. Vaak is het dan wel handig om meerdere kussenslopen in huis te hebben. Bestel dan ook meerdere exemplaren van jouw favoriete HEMA kussensloop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.