Kussenslopen

De levensduur van een kussen verleng je middels goede bescherming. Daarvoor zijn kussenslopen ideaal. Niet alleen een goede kussensloop is belangrijk, maar het is ook aan te raden om daaronder nog een molton te doen. Het kussen wordt dan door meerdere lagen stof beschermt en zo voorkom je dat bijvoorbeeld zweet in je kussen trekt en houd je je kussen langer fris.

79 resultaten
aanbevolen

79 resultaten

Kussensloop

Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk. Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur. Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer. Maar ook als het gaat om sierkussens in de woonkamer of een andere ruimte, maakt een kussensloop soms een groot verschil. Ben je dus op zoek naar iets anders, denk dan eens aan een nieuwe sloop voor de verandering.

Moltonslopen: onzichtbaar, maar nuttig

Vaak denk je bij een kussensloop alleen aan de buitenste variant, omdat deze direct zichtbaar is. Maar ook de moltonsloop die eronder zit, is van groot belang. Deze helpt namelijk het kussen langer mooi te houden en zorgt bovendien voor extra hygiëne. Doordat hij transpiratievocht opneemt, trekt dit niet in het kussen. Er zijn zelfs speciale waterdichte kussenslopen beschikbaar die garanderen dat het kussen fris blijft.

Kies je favoriete dessin

Als je het klassieke, witte kussensloop zoekt dan hebben we die natuurlijk voor je. Net zoals we de keuze hebben uit diverse gekleurde dessins. Maar ook voor subtiele ontwerpen of effen kleuren kun je bij ons terecht. Bekijk ons assortiment en bepaal welke variant het beste bij jou past. Veel kussenslopen zijn per set van twee beschikbaar, zodat je ze meteen kunt kopen voor beide kussens van een tweepersoonsbed. Met merken als Wehkamp Home, Cinderella en Essenza heb je vast en zeker genoeg keuze. Veel plezier gewenst met de kussenslopen van Wehkamp.nl waardoor je jarenlang elke nacht geniet van optimale ontspanning!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.