HEMA hoeslakens

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Ruime keuze in HEMA hoeslakens

Bij wehkamp vind je diverse maten, materialen en kleuren hoeslakens van HEMA. Een HEMA hoeslaken biedt bescherming voor je matras. Daarnaast zorgt een hoeslaken ervoor dat je een stuk comfortabeler slaapt. Je hebt de keuze uit een HEMA jersey hoeslaken, een hoeslaken van katoensatijn, een hoeslaken van perkalkatoen of een hoeslaken van katoen van HEMA.

Kies de juiste afmeting

Als je een hoeslaken gaat kopen, dan is het belangrijk om te weten welke maat je nodig hebt. Het is namelijk de bedoeling dat het hoeslaken strak om je matras zit. Het hoeslaken 120x200 van HEMA is geschikt voor een eenpersoonsbed. Een HEMA 1 persoons hoeslaken kan de afmeting 140x200 hebben. Als je een 2 persoons hoeslaken van HEMA nodig hebt, dan kun je kiezen uit de maten 160x200 of 160x220 centimeter. Ook voor een ledikant is er een geschikt HEMA hoeslaken. Datzelfde geldt voor een topmatras: daar is de HEMA hoeslaken topper geschikt voor. Als je twijfelt welke maat je nodig hebt, kun je het matras het beste even opmeten.

Jersey, katoen, katoensatijn en perkalkatoen

De HEMA hoeslakens zijn er in verschillende kleuren. Zo kun je een hoeslaken in een bepaalde kleur kiezen die perfect bij de stijl van jouw slaapkamer past. Kun je geen keuze maken? Kies dan voor het HEMA hoeslaken in wit. Een HEMA hoeslaken in wit past namelijk overal bij. Daarnaast zijn de hoeslakens gemaakt van jersey, katoen, katoensatijn of perkalkatoen. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Het juiste materiaal kan jouw nachtrust aanzienlijk verbeteren. Het HEMA jersey hoeslaken wordt gebreid, waardoor het hoeslaken comfortabel, rekbaar en elastisch is. Het hoeslaken van katoen van HEMA voelt zacht aan en absorbeert transpiratievocht. Daarnaast voelt het laken 's zomers lekker koel aan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.