POP top teaser image

Beter Bed bedden & matrassen

167 Resultaten
Aanbevolen

167 Resultaten

Goed slapen is belangrijk

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je goed voelt en lekker in je vel zit. Bovendien ben je dankzij genoeg slaap scherp en alert gedurende de dag, heb je een positievere levenshouding en ben je minder vaak ziek. Genoeg redenen dus om te proberen zo goed mogelijk te slapen.

Rust, beweging en een goed bed en matras

Genoeg rust, regelmaat, beweging; het is allemaal belangrijk voor een goede nachtrust. Verder kan het helpen wanneer je een fijne slaapplek creëert. Zorg ervoor dat er niet te veel spullen in je slaapkamer staan en investeer in een goed matras en bed. Op deze pagina vind je allemaal matrassen en bedden van Beter Bed. Beter bed is al sinds het begin van de jaren 80 een expert in slapen.

Verschillende items van Beter Bed bij wehkamp

Scrol eens langs deze pagina en je ziet dat er heel veel verschillende Beter Bed bedden te koop zijn. Zo kun je een Beter Bed boxspring aanschaffen, maar ook een vouwbed, eenpersoons- of tweepersoonsbed. Naast de Beter Bed bedden is het ook mogelijk om meteen een Beter Bed matras en een Beter Bed topper aan te schaffen. Wist je trouwens dat we zelfs een Beter Bed dekbedovertrek verkopen?

Geen auto met aanhanger of busje nodig om je spullen van Beter Bed te vervoeren

Naast een Beter Bed matras, bedden, toppers en dekbedovertrekken verkoopt Beter Bed zelfs kledingkasten en nachtkastjes. Het voordeel van je producten bestellen bij wehkamp is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van je bestelling. De slaapproducten zijn doorgaans grote pakketten die je dankzij wehkamp niet met een auto met aanhanger of een busje hoeft te vervoeren. Als je vandaag nog je bestelling plaatst, heb je bovendien je nieuwe items morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.