Pocketveringmatras

549 resultaten
aanbevolen

549 resultaten

De beste ondersteuning tijdens de nacht met een pocketvering matras

Een goede nachtrust is goud waard. Goed eten, je dagelijkse dosis beweging en regelmaat zijn belangrijke ingrediënten om makkelijk in slaap te vallen. Toch is een goed bed daarbij wellicht het belangrijkst. Door in een goed bed te investeren en voor een goed matras te kiezen, investeer je in een ontspannen nachtrust en een uitgerust lichaam. Een matras met pocketvering is daarbij een heel goede keuze. Bekijk ons ruime assortiment matrassen met pocketvering en kies het model dat bij je past.

Diverse soorten pocketveren matras

Voor ieder bed is wel een geschikt matras met pocketvering te vinden. Wij verkopen onder meer een pocketvering matras van 140x200 cm. Het maatbereik van een matras met pocketvering loopt van 70x200 cm tot en met 180x210 cm. Voor de lange mensen is een matras met lengtemaat 210 cm heel geschikt. Het aantal zones bepaalt vooral het comfort van een matras. Iedere zone vertegenwoordigt een bepaald deel van het lichaam en zal daarbij een bepaalde mate van comfort bieden voor dat lichaamsdeel. De algemene regel bij een matras met pocketvering is dat hoe hoger het aantal zones is, hoe meer comfort het zal bieden. Voor extra comfort kies je bijvoorbeeld voor een 7 zone pocketvering matras.

Een 2 persoons pocketvering matras

Voor een uitgebreid assortiment matrassen met pocketvering ben je bij wehkamp zonder meer aan het juiste adres. Maak gebruik van de handige zoekfilters op de site om aanzienlijk sneller je weg te vinden. Selecteer de kenmerken waar je matras aan moet voldoen, zoals de maat en hardheid, en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan slaap je morgen al op je nieuwe matras.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.