twijfelaars: bedden & matrassen

Knus slapen met twee personen of languit dromen alleen? Twijfelaars zijn de oplossing voor als je niet genoeg ruimte hebt voor een tweepersoonsbed en meer slaapruimte wilt dan een eenpersoonsbed. Je komt ze vaak tegen in de studentenkamer, maar ze passen eigenlijk overal!

363 Resultaten
Nieuwste collectie

363 Resultaten

Twijfelaar

Ben je een twijfelaar, die het soms moeilijk vindt om een keuze te maken tussen twee alternatieven? Als je dat ook hebt wanneer het op bedden aankomt, hebben wij de ideale bedsoort voor je: twijfelaars! De naam komt voort uit de breedte van het bed. Met zijn 120 cm is hij namelijk vrij smal voor een tweepersoonsbed, maar weer behoorlijk ruim voor een eenpersoonsbed. Geen wonder dus dat de twijfel die dit teweegbrengt in de naamsoort terugkomt. Het design van twijfelaars verschilt, zoals je kunt zien in ons assortiment. Bekijk de diverse bedden die wij voor je hebben geselecteerd, want er zit vast en zeker iets voor je bij!

In je eentje of met zijn tweeën

Eigenlijk is er niet echt een eenduidige doelgroep voor twijfelaars. Toch kunnen we een aantal voorbeelden noemen waarbij dit bedtype voor jou geschikt zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer je op kamers woont en niet veel ruimte hebt, maar wel gezellig met je vriend of vriendin in een bed wilt liggen. Knusse stellen die altijd dicht tegen elkaar aan slapen, zijn ook een prima match voor twijfelaars. Verder zijn er nog mensen die lekker veel ruimte willen hebben als ze in hun eentje slapen, bijvoorbeeld omdat ze veel woelen. Dan is een twijfelaar ook een goede keuze.

Diverse stijlen

Wil je een bed dat een massieve uitstraling heeft of ga je liever voor sierlijk en onopvallend? De twijfelaars die wij in ons assortiment hebben, bieden je alle keuze. De afwerking is altijd goed verzorgd en het materiaal is heel degelijk. Precies zoals je dat graag ziet! Let wel even op of er ook een matras bij de twijfelaar wordt geleverd. Dat is namelijk niet altijd het geval.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën