Schotelbodems

7 Resultaten
Nieuwste collectie

7 Resultaten

Schotelbodems van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust

Wil je een nieuwe bedbodem kopen? Dan heb je de keuze uit standaard lattenbodems en schotelbodems. Wij verkopen alleen schotelbodems van uitstekende kwaliteit. Deze bieden een optimale ondersteuning en hebben een lange levensduur. Zo geniet jij van een zeer goede nachtrust.

Wat is een schotelbodem?

Schotelbodems zijn stevige en tegelijkertijd flexibele bedbodems. Deze bedbodem verdeelt de druk op het matras optimaal. Een standaard lattenbodem buigt een beetje door, maar bij een schotelbodem bed is dit niet het geval. Wel bewegen de schotels van de bedbodem onafhankelijk van elkaar. Hierdoor is een schotelbodem bed erg stevig, maar tegelijkertijd flexibel.

Goede redenen om een schotelbodem te kopen

Een Discflex schotelbodem heeft diverse pluspunten:

  • De bedbodem is overal soepel en verend. Dit in tegenstelling tot lattenbodems, die wel buigen maar over het algemeen voornamelijk in het middendeel veren.
  • De bedbodem biedt optimale ondersteuning, ook bij de schouders en heupen. Ideaal als je regelmatig schouder- en/of heupklachten hebt.
  • De bedbodem ventileert uitstekend.
  • De bedbodem heeft een lange levensduur.

Een elektrische schotelbodem

In plaats van een vlakke schotelbodem kun je ook een elektrisch verstelbare uitvoering bestellen. Bij een elektrische schotelbodem wordt een afstandsbediening meegeleverd. Deze afstandsbediening gebruik je om de verstelbare schotelbodem naar beneden of naar boven te zetten. Ideaal als je last hebt van rugklachten, maar ook als je vaak leest in bed of regelmatig in bed televisie ligt te kijken.

Wanneer is het tijd om een nieuwe schotelbodem te kopen?

Een Discflex schotelbodem gaat gemiddeld 15 jaar mee. Heb je je vlakke of verstelbare schotelbodem al langer? Dan is het verstandig om hem te vervangen. Zeker als je merkt dat je niet meer voldoende ondersteuning krijgt van je bedbodem of als een van de schotels beschadigd is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help