Eastborn matrassen

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Heerlijk slapen op een Eastborn matras

Ben je toe aan een nieuw matras? Maak dan kennis met het Eastborn matras. Het Eastborn pocketvering matras staat bekend om het ultieme ligcomfort, de goede ventilatie en een perfecte ondersteuning. Als je op dit matras niet prinsheerlijk slaapt, weten wij het ook niet meer! In onze webshop heb je de keuze uit een Eastborn matras van 90x200, 160x200 of 200x200. Daarnaast heb je de keuze uit een medium of een stevig Eastborn boxspring matras. Of je liever op een medium of een stevig matras slaapt, is afhankelijk van jouw lichaamsgewicht, slaappositie en persoonlijke voorkeur. Houd er bovendien rekening mee dat je het matras dient te combineren met een matrastopper.

Plain Silver of Plain Gold matras

Een Eastborn pocketvering matras is een investering waar je lang plezier van zult hebben. Check meteen even of jouw favo Eastborn matras in de aanbieding is als je graag wilt besparen. Extra lekker slapen doe je namelijk door meteen nieuw beddengoed uit te zoeken in onze webshop. Tip: vind je het lastig om een Eastborn boxspring matras uit te zoeken? Maak dan allereerst een keuze tussen de verschillende typen die wij verkopen. De Plain Silver is stabiel en goed ventilerend. De Plain Gold is extra comfortabel en voorzien van een Climate Cool. Hierdoor geniet je het hele jaar door van een fijne temperatuur in bed.

Eastborn matras kopen bij wehkamp

Een Eastborn matras kopen bij wehkamp is een fluitje van een cent. Bij ons reken je namelijk op de beste service en super snelle verzending. Je kiest bovendien altijd zelf of je vooraf, achteraf of gespreid wilt betalen en hebt altijd 30 dagen de tijd om je matras kosteloos te retourneren. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt of plaats je bestelling direct als je niet kunt wachten om je nieuwe matras uit te proberen!