Rotan hoofdborden

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Waarom kiezen voor een rotan hoofdbord?

Je voegt rotan op verschillende manieren toe aan de slaapkamer. Denk daarbij aan rotan manden, rotan lampen, een rotan bed of rotan woonaccessoires. Aangezien rotan een uniek uiterlijk heeft, trekt het snel de aandacht. De kans bestaat dat te veel rotan de slaapkamer rommelig laat ogen. Het is dus beter om een grote rotan blikvanger te gebruiken die eventueel gecomplementeerd kan worden met een of twee rotan details. Een rotan hoofdbord is de ideale blikvanger voor de slaapkamer. Het bed ziet er meteen luxer uit en de slaapkamer exotischer. Je kunt het hoofdbord van rotan combineren met een of twee rotan fotolijstjes die je eveneens in de slaapkamer ophangt.

Wat voor materiaal is rotan?

Rotan komt van de rotanpalm en brengt, net als palmbomen, een tropisch sfeertje met zich mee. Dankzij zijn natuurlijke kleur is het bovendien een materiaal dat rust uitstraalt, ideaal voor in de slaapkamer. Het is dan ook niet zo vreemd dat rotan door velen graag wordt toegevoegd aan het interieur. Het materiaal past bovendien bij verschillende interieurstijlen. Bohemian en botanisch zijn voor de hand liggend, maar ook in de vintage slaapkamer of de slaapkamer met strandsfeer voelt rotan zich helemaal thuis.

Welke maat hoofdbord?

Wanneer het hoofdbord dat je kiest te klein is in verhouding met je bed heeft het waarschijnlijk niet het gewenste effect. Kies voor een hoofdbord dat net zo breed is als je bed. Breder kan ook, maar niet smaller. Hoe hoger het hoofdbord, hoe luxer de uitstraling en hoe groter het blikvangeffect. Welke maat je het beste kiest, hangt ook deels af van de grootte van je slaapkamer. In een grotere slaapkamer is een groter hoofdbord op zijn plaats, omdat het anders niet goed tot zijn recht komt in de ruimte.

Koop een hoofdbord van rotan bij wehkamp

Bij wehkamp vind je prachtige hoofdborden in verschillende stijlen. Kies voor een hoofdbord dat qua stijl, kleur en grootte perfect aansluit op je wensen. Klaar om je slaapkamer te voorzien van een nieuwe blikvanger? Bekijk dan snel ons assortiment rotan hoofdborden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.