Polyether matras

48 resultaten
aanbevolen

48 resultaten

Kiezen voor een polyether matras

Ben je op zoek naar een nieuw en comfortabel matras? Dan is een polyetherschuim matras een voordelige keuze. Naast het volledig vervangen van je huidige matras kun je ook denken aan het kopen van een polyether topmatras voor alle mogelijke bedden. Hiermee zorg je voor een comfortabele toplaag boven op je huidige matras. Zo voelt je matras weer als nieuw! In onze webshop bieden we een gevarieerd aanbod aan verschillende soorten matrassen, die we snel aan huis bezorgen voor je.

Het comfort van een polyether matras

Een polyetherschuim matras heeft veel eigenschappen die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Een polyether matras in 140x200 formaat (of in een ander formaat dat bij jouw bed past) omringt en ondersteunt jouw lichaam tijdens het slapen. Zo voel je dat je in iedere slaaphouding op een fijne manier uit kunt rusten op jouw nieuwe matras. De open structuur van de cellen en vezels van een matras gemaakt van polyether ademt. Je zult het in bed dus niet snel te warm krijgen.

Verschillende soorten matrassen in onze webshop

Van een duurzaam en zacht verend polyether matras in SG40 uitvoering tot een veilig en zeer comfortabel polyether matras voor een baby; in onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment matrassen van polyether in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kun je voordelige en fijne matrassen voor het hele gezin eenvoudig thuis laten bezorgen. Achteraf betalen of in termijnen betalen voor jouw aankoop is mogelijk wanneer je winkelt bij wehkamp.

Bekijk onze aanbiedingen

Koop jouw polyether topmatras (of een ander type matras) in onze sale en maak handig gebruik van flinke kortingen op de verkoopprijzen van hoogwaardige matrassen voor volwassenen en voor kinderen of baby's. Er is een ruime keuze aan ligmaten voor onze matrassen, variërend van 140x200 tot en met 180x200. Natuurlijk kun je tevens kiezen uit een groot aantal breedtematen bij het selecteren van jouw nieuwe matras in onze webshop. Ontdek ons assortiment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.