Pocketveringmatras boxsprings

60 Resultaten
Aanbevolen

60 Resultaten

Een pocketvering voor je matras kopen? Je slaagt bij wehkamp

Is jouw matras aan vervanging toe? Dan zit je bij wehkamp goed. Wij verkopen verschillende soorten matrassen. Zo kun je ervoor kiezen om een pocketveringmatras te bestellen.

Wat is een pocketvering matras?

Een pocketveringmatras wordt ook wel een pocketveer matras genoemd. Dit matras bestaat uit meerdere pockets, ofwel vakken met veren. Doordat deze pockets van elkaar afgezonderd zijn, kunnen de veren afzonderlijk van elkaar bewegen. Dit maakt een pocketveer matras erg comfortabel.

Een pocketveringmatras is in veel gevallen afgewerkt met een toplaag van koudschuim matras. Dit matras zorgt voor een extra goede gewichtsverdeling en extra comfort.

Wat zijn de voordelen van een pocketvering matras?

Pocketveringmatrassen zijn al jaren erg populair. Dit komt omdat deze matrassen enkele aantrekkelijke voordelen hebben:

  • Een pocketveringmatras biedt een uitstekend comfort.
  • Een pocketveringmatras ventileert erg goed.
  • Een pocketveringmatras heeft een lange levensduur.
  • Een pocketveringmatras is geschikt voor mensen met een lichter en zwaarder gewicht. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het polyether matras, dat voornamelijk geschikt is voor lichtere mensen.

Ben je overtuigd? Bij wehkamp kun je direct jouw pocketvering matras kopen.

Een pocketveringmatras met 7 of 9 zones

Een pocketveringmatras bestaat uit diverse zones. Zo verkopen wij een pocketvering matras 140x200 met 3 of 5 zones, maar ook een pocketvering matras met 7 zones. Een pocketvering matras met 7 zones heeft een heupzone, een rugzone, een schouderzone en een hoofdzone. Wil je nog meer comfort? Bestel dan een pocketvering matras met 9 zones. Dit matras ondersteunt iedere centimeter van je lichaam optimaal.

Een pocketvering matras kopen? Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij wehkamp profiteer je van een razendsnelle levering. Bestel je je nieuwe matras vandaag nog? Dan heb je hem morgen al in huis! Ideaal als je matras echt aan vervanging toe is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.