Karlsson bedden

63 Resultaten
Aanbevolen

63 Resultaten

Slaap lekker in een Karlsson bed van wehkamp

Het Scandinavische merk Karlsson staat voor meer dan slapen alleen. De Karlsson bedden van kwaliteit zijn gecombineerd met een stijlvol design. Zo slaap je niet alleen lekker, maar geniet je ook van de uitstraling van je slaapkamer als je wakker bent. Karlsson heeft zich uitgebreid verdiept in wat mensen nodig hebben om fijn te slapen. Zo zijn de Karlsson bedden van kwaliteit ontstaan. Voor de bedden is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen met een duidelijk Scandinavische uitstraling.

Een Karlsson bed staat voor strak design

Houd je van een rustige slaapkamer zonder al te veel afleiding of heb jij je slaapkamer modern ingericht? Een Karlsson bed groot staat perfect in jouw slaapvertrek. Alle bedden zijn voorzien van een hoofdbord. Zo zit je ’s avonds nog even comfortabel te lezen of televisie te kijken voordat je gaat slapen. Je hebt de keus uit diverse neutrale kleuren die perfect combineren met andere kleuren in je slaapkamer.

Ontdek de luxe van een Karlsson boxspring bed

Een Karlsson boxspring bed ligt nog fijner dan een gewoon bed, omdat er veel lucht om de vering zit. Dit zorgt ervoor dat een boxspring van Karlsson ventileert en lekker koel is. Verwen jezelf helemaal met een elektrische boxspring van Karlsson. Met de afstandsbediening zet je het hoofd- en het voeteneind van het bed in de voor jou perfecte stand. Zo kom je je bed niet meer uit.

Shop ook je bedtextiel bij wehkamp

Een Karlsson bed groot verdient bedtextiel van goede kwaliteit die er ook nog eens mooi uitziet. Koop bij ons ook je beddengoed. Wist je dat ons bedtextiel ook regelmatig in de sale is, net als onze bedden van Karlsson? Kijk op onze speciale salepagina voor onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.