Pocketveringmatras

406 resultaten
aanbevolen

406 resultaten

Heerlijk slapen op een boxspring met pocketvering matras

Heerlijk, op naar dromenland! Of is slapen niets dan ellende voor jou? Steeds wakker, of de volgende morgen een zere rug en alsnog vermoeid wakker worden. Dan kan het zomaar zijn dat het tijd is voor een nieuw matras of misschien zelfs een heel bed. Wil je zeker van je zaak zijn, dan kies je voor een boxspring. Hiermee heb je een comfortabele bedbodem én een comfortabel matras in een. Voor een boxspring met pocketvering matras ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en maak je keuze.

Verschillende modellen van de boxspring met pocketvering

Een boxspring pocketvering matras heeft diverse voordelen. In de eerste plaats bestaat een pocketveringmatras uit diverse veringen die afzonderlijk zijn verpakt. Hierdoor is de drukverdeling en vooral ook de ventilatie optimaal verzorgd. Slapen op een boxspring pocketvering matras zorgt voor een optimaal ligcomfort en ondersteuning voor plaatsen die het nodig hebben. Een boxspring als bedcombinatie met het gebruik van de voordelen van pocketvering kun je nog verder uitbreiden door te kiezen voor een traagschuim pocketvering matras. Een traagschuim pocketvering matras vormt zich letterlijk naar je lichaam. Met een matras van traagschuim ondersteun je het lichaam op ieder punt, ook bij bijvoorbeeld een holle rug. Zodra je opstaat, keert traagschuim weer terug in de oorspronkelijke staat. De keerzijde van traagschuim is dat het snel warm aanvoelt. Heb je het al snel erg warm, dan is een pocketvering matras met koudschuim matras een goede keuze. Een pocketvering boxspring is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, van breedtemaat 90 centimeter tot aan breedtemaat 180 centimeter. De lengtemaat is standaard 200 centimeter, maar voor de langere personen is ook de lengtemaat van 210 centimeter beschikbaar.

Een boxspring met pocketvering in de aanbieding kopen

Een boxspring met een pocketvering matras is een hele uitgave, maar wel een heel belangrijke uitgave. Immers, je hebt maar één lichaam en een goede nachtrust is daarbij essentieel. Iedereen houdt van korting, maar zeker met een flinke uitgave in de vorm van een bed is een korting altijd op zijn plaats. Wehkamp ruimt regelmatig op, zeker wanneer er een nieuwe collectie wordt uitgebracht. Het aanbod in de sale wisselt constant. Dat betekent dat we je aanraden het aanbod in de gaten te houden wanneer je geen enkele deal wilt missen.

Een boxspring met pocketvering kopen bij wehkamp

Een pocketvering boxspring biedt je alle comfort die je nodig hebt om geestelijk en lichamelijk op te laden gedurende de nacht. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van boxsprings van diverse merken. Overweldigt het aanbod je, of heb je weinig tijd of zin om uitgebreid te winkelen, dan maak je gebruik van de handige zoekfilters op de site. Hier selecteer je de kenmerken waar je boxspring aan moet voldoen, zoals afmeting en het soort boxspring, en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je snel je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat je binnen de kortste keren op je nieuwe boxspring slaapt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.