POP top teaser image

Herome beauty

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Vijlen, lakken en verzorgen

Helaas komen mooie en verzorgde nagels vaak niet vanzelf, en dat is dan ook de reden dat de producten van Herôme zijn ontwikkeld. De artikelen van Herôme bestaan namelijk uit heerlijke verzorgingsproducten voor handen en nagels, maar ook uit prachtige nagellakjes.

Zo verzorg je je handen en nagels

Voor mooie verzorgde handen en nagels is het belangrijk om regelmatig een beautyroutine uit te voeren. Zorg er in ieder geval voor dat je je handen regelmatig insmeert met een voedende crème. Een voedende crème laat je handen minder droog aanvoelen, en wanneer het product SPF bevat, gaat het ook huidveroudering tegen. De nagels kun je apart verzorgen met de speciale Herôme nagelverzorging, zoals bijvoorbeeld de Herôme wonderpen. De wonderpen kalmeert, hydrateert én voedt de nagelriemen en werkt daardoor heel goed bij nagelriemen die geïrriteerd zijn. Gebruik naast de nagelverzorging ook een nagelverharder van Herôme. Dit product legt een extra laagje over je nagels, zodat je nagels minder snel breken of scheuren.

Knippen of vijlen

Mooie nagels bereik je eerder door je nagels te vijlen dan door te knippen. Knippen zet namelijk de nagelplaten open, waardoor je nagels sneller kunnen splijten. Nagels groeien vrij snel en om niet te veel tijd kwijt te zijn aan het korter maken van je nagels kun je het beste een goede Herôme nagelvijl aanschaffen. Koop bijvoorbeeld een Herôme set met twee Herôme nagelvijlen, zodat je vijlen hebt met verschillende grofheden.

Nagellak: de finishing touch

Na het verzorgen van de handen en nagels en het vijlen van de nagels wordt het natuurlijk tijd voor de finishing touch: Herôme nagellak! Koop de nagellak in een prachtige nude kleur of kies een kleurtje dat wat meer opvalt. De nagellak en andere producten van Herôme zijn ook in de aanbieding regelmatig verkrijgbaar. Houd daarom deze pagina goed in de gaten en koop je nagelproducten van dit merk voor minder geld.

Alles voor de verzorging van je handen en nagels bij wehkamp

Herôme is al meer dan 40 jaar een toonaangevend merk op het gebied van nagel- en handverzorging. Producten van dit merk zijn daarom inmiddels bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar, maar bestellen bij wehkamp brengt wel echt extra voordelen met zich mee. Zo kun je bij wehkamp je benodigdheden natuurlijk bestellen vanuit je luie stoel, maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat je je nagelspullen morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.