BBC earth - Shark (DVD)
 • -20%

  BBC earth - Shark (DVD)

  9.997.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  BBC earth - Shark (DVD)

  De ultieme documentaireserie over haaien, boordevol adembenemende beelden en de nieuwste inzichten over deze mysterieuze en indrukwekkende roofdieren.

  Nooit eerder werden ze ge lmd: de bakerhaai en de groenlandse haai. Maar het team van BBC Earth kreeg het voor elkaar om deze ongrijpbare dieren met high tech apparatuur te lmen. Dat niet alleen: het team volgde meer dan 30 haaiensoorten voor deze documentaireserie! Daaronder zitten bijzondere exemplaren, zoals een haai die over land loopt, maar ook de beruchte grote witte haai. Tijdens één van de hoogtepunten volgen we een groep grote witte haaien die op zeehonden jagen, ge lmd onderwater, vanuit de lucht, in slow motion en altijd akelig dichtbij!

  We leren alles over waarom haaien succesvolle roofdieren zijn. Hoe ze hun scherpe zintuigen gebruiken, hoe ze samenwerken en zelfs communiceren om hun prooi te doden. We zien hoe haaien hun jongen opvoeden. Hoe ze overleven in barre omstandigheden en hoe ze hun evolutionaire voordeel uitbuiten.

  Dit is de ultieme haaiendocumentaireserie, boordevol ongelofelijke en spectaculaire opnamen, gemaakt over de hele wereld, met behulp van high speed digitale camera’s die garant staan voor de mooiste beelden!
  lees meer

  Specificaties